Çizgi sinemalar denildiği zaman genel anlamı ile çocukların en sevdikleri film kategorilerini barındıran sinemalar olarak bilinmektedir. Çizgi filmlerin sinema şekline dönüştürülmüş olan halleri ile çocukların beğenisini kazanan bu filmler eğlenceli ve komik olarak nitelendirildikleri için büyükler tarafından bile zevk alınarak izlenebilmektedir. Birçok çizgi filmin sinema haline dönüştürülmüş şekli ile internet ortamında izleyebilme imkanı elde edilen bu filmleri izlemek istiyorsanız kaliteli film izleme sitelerinden yararlanabilirsiniz.
            Çizgi sinemalar arasında yer alan filmler Ayas’ın Maceraları, Angry Birds, Yenilmezler, Loraks, İnanılmaz Örümcek Adam, Max Maceraları Kral’ın Doğuşu, Sevimli Balık Pupi, Çılgın Çocuklar 4, Green Lantern, Kung Fu Panda 2, Şirinler Filmi, Sevimli Hayvanlar, Arabalar 2, Narnia Günlükleri, Rapunzel, Kırmızı Başlıklı Kız, Voltron, The Lego Movie, Mağaradaki 3 Arkadaşın Duası, Sammy’nin Maceraları, Winx Club 3D, Hacivat ve Karagöz, Peter Pan, Astro Boy, Çılgın Hırsız, Parti Hayvanları, Tinker Bell ve Peri Kurtaran, Baykuş Krallığı, Iron Man 2 gibi filmlerdir.
            Çizgi sinemalar arasında yer alan filmlerden seçim yaparak izlemeniz durumunda istediğiniz film keyfini yaşayabilirsiniz. Animasyonlu filmler her zaman normal TV’deki çizgi filmlerden daha eğlenceli vakit geçirebilmenize önderlik etmektedirler. Bu filmler arasında ayrıca Barış Kahramanları, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Alice Harikalar Diyarında, Prenses ve Kurbağa, Küçük Kardeşim 2, Madagaskar 2, Çocuk Hayko Cepkin gibi filmlerde yer almaktadır.